3 Tärkeää Kysymystä, Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa

Koiran hankkiminen ei ole jotakin, mihin suhtautua kevyesti. Adoptoidessa tai ostettaessa koiran, omistaja ottaa vastuun toisesta elämästä. Koirista pitäisi tulla osa perhettä. Niitä tulisi suojella, rakastaa ja kohdella kunnioittavasti ja huolehtien. Koiran hankkiminen on iso sitoutuminen. Ennen kuin teet päätöksen ostamisesta tai adoptoimisesta, kysy itseltäsi nämä kysymykset.

Onko mahdollinen omistaja halukas muuttamaa elämäntyyliään?

3 Tarkeaa Kysymysta Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa 1 - 3 Tärkeää Kysymystä, Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa

Hankkiessa koiran monet asiat muuttuvat. Uuden omistajan on oltava valmis muuttamaan elämäntyyliään. Koirat tarvitsevat huomioita ja aikaa leikkimiseen. Jotkut enemmän kuin toiset. Useimmat koirat tarvitsevat jonkin verran liikuntaa. Uuden omistajan on varattava aikaa koiran kävelylle viemiseen vähintään kerran päivässä. Jotkut koirat tarvitsevat toisia enemmän liikuntaa.

Onko mahdollinen omistaja valmis käyttämään tarvittavaa aikaa ja rahaa koiran hoitamiseen?

3 Tarkeaa Kysymysta Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa 2 - 3 Tärkeää Kysymystä, Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa

Kuten aikaisemmin mainittiin, koirat tarvitsevat huomiota ja liikuntaa. Tämä vie aikaa, jonka omistajan on oltava valmis viettämään koiransa kanssa. On otettava huomioon myös ylimääräisiä taloudellisia kustannuksia. Ei ainoastaan adoption-, rokotus- ja sterilointimaksuja. Tarvitaan ruokaa, kulhoja, leluja, petejä, mahdollisesti kori ja välipaloja. Koirat vaativat myös säännöllisiä tarkastuksia eläinlääkärillä.

Tietääkö mahdollinen omistaja tarpeeksi koirista?

3 Tarkeaa Kysymysta Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa 3 - 3 Tärkeää Kysymystä, Joihin Vastata Ennen Koiran Hankintaa

Ennen kuin kukaan adoptoi tai ostaa koiran, heidän on tiedettävä koirista. Kasvattajalta ostettaessa potentiaalisen omistajan pitäisi ottaa selvää rodusta. Löytöeläintarhoillaei aina ole taustatietoja pelastetuista eläimistä. On tärkeää, että kaikki uudet omistajat tietävät, Kuinka isoksi koira voi kasvaa ja Kuinka paljon turkinhoitoa ja liikuntaa tarvitaan.

Vastaukset näihin kysymyksiin kertovat, tulisiko jonkun hankkia koira. Jos henkilö ei ole halukas muuttamaan elämäntapaansa, hänen ei pitäisi hankkia koiraa. Jos he eivät ole halukkaita käyttämään aikaa ja rahaa koiran terveyden ylläpitämiseen, heidän ei pitäisi hankkia koiraa. Se on niin yksinkertaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *