Etusivu esittely omat koirat Pk colliet sheltit bortsut Galleria pentuja linkit Vieraskirja

Kennel Serica's

Shetlanninlammaskoiran ja Bordercollien pienimuotoista kasvatusta Kerimäellä vuodesta 1994.

Kasvatustyöni tavoitteena on toimintakyvyn, taistelutahdon ja hyvän hermorakenteen omaavat terverakenteiset koirat, joilla voi harrastaa monipuolisesti. Terveys. luonne ja ulkomuoto kulkevat käsi kädessä.Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä ja silmäpeilattuina vastuuntuntoisiin, mielellään harrastaviin koteihin.

Hieman tarinaa itsestäni:

Jo aivan polvenkorkuisena haaveilin omasta koirasta, mutta sellaista minulle ei luvattu, kunnes eräänä talvisena päivänä saapui veljeni kainalossa pieni ”lumipallo”. Takkuinen, viluinen ja nälkäinen ”samojedi” tyttö, olin silloin 10- vuotias.

Veljeni tuli silloin Helsingistä lomailemaan Kerimäelle ja oli löytänyt pennun matkan varrelta Saaren pitäjästä. Se on pienellä metsätiellä, ypöyksin ja peloissaan. omistajaa ei löytynyt! Pentu jäi henkiin saatuaan lämpöä, hoivaa, ruokaa ja rakkautta.

Sitten alkoikin taistelu vanhempiani kanssa siitä saisinko pitää sen. Lukkiuduin jopa meidän aittaan kolmeksi päiväksi pennun kanssa, enkä suostunut tulemaan pois, ennen kuin saisin pitää oman Pimuni. Vanhempani antoivat tällä kertaa periksi ja Pimu sai jäädä.

Tästä alkoi rakkaus koiriin karvoihin katsomatta! Jo ennen tätä tapahtumaa hoidin ja lenkkeilytin naapureiden koiria, joihin kuului niin sekarotuisia kun rotukoiriakin. Olin meidän pienen kylän koiratyttö, joka ei kuulemma pelännyt koiraa kuin koiraa. Minulla oli kuulemma ihme kyky saada äksyimmätkin karvaturrit tottelemaan. Siitäkö lie lähtöisin innostukseni koirien kouluttamiseen.

Minuun saa yhteyden sähköpostitse tai puhelimella 0400-413759.