Hyödyllisiä Lähteitä

Hyodyllisia Lahteita - Hyödyllisiä Lähteitä

Tämän Hyödyllisiä Lähteitä -sivun tarkoituksena on auttaa lukijoita saamaanlisätietoja. Vieraile näissä lähteissä saadaksesi lisää tietoa tietyistä aiheista. Monet näistä johtavat myös lisäresursseihin niiden lähdeluetteloissaan tai hyperlinkeissään.

Animallaw.info

Tämä on Michiganin Osavaltion Yliopiston verkkosivusto. Se tarjoaa erinomaisen yleiskuvan Suomen eläinsuojelulaista. Tämä saattaa tuntua hieman lakikieliseltä, mutta on aina hyvä tietää, mitä laissa sanotaan. Se auttaa myös, jos on epäilyksiä eläinrääkkäyksestä, josta on raportoitava.

Dogtime.com

Tämä on loistava verkkosivusto eri koiraroduista oppimiseksi. Ne tarjoavat kattavasti tietoa jokaisesta rodusta. Saat jopa lisää tietoa Suomen lapinkoirasta. Pelkästään kuvat saavat sinut hymyilemään.

YouTube

YouTube on erittäin hyödyllinen resurssi uusille koiranomistajille. Etsi vain joitakin hoitovinkkejä tai ruokintarutiineja ja sieltä löytyy video. Sieltä löytyy myös videoita pentujen käytöskoulutukseen.

Kennelliitto.fi

Yksi parhaista koiranäyttelyitä koskevista verkkosivustoista on Suomen Kennelliitto. Tämä verkkosivusto jakaa tietoa tulevista tapahtumista ja vaatimuksista. Ne myös listaavat mestaruuskisojen voittajat sekä tulokset. Heidän blogiosionsa on täynnä tietoa koiranäyttelyihin valmistautumisesta. Ota selvää mistä siinä kaikessa on kyse ja kuka voi kilpailla.

Lisää resursseja eri aiheista saatetaan lisätä ajan myötä, joten kirjaudu usein sisään ja et missaa mitään.