Koti

Kennel Serica’s – Suomen Koiraystävät

Kennel Serica’s on kuuma paikka Suomen koiraystäville. Tietoa koirista, viihdettä ja paljon muuta.

Kennelklubit

Kennelit ovat yleensä hyvä ja hyödyllinen tietolähde ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää koirista. Ne on tiedon ja asiantuntemuksen keskus. Koirien ystävät ympäri Suomea ja muualta maailmasta oppivat kenneleistä. Ne tarjoavat yhden laajimmista valikoimista tietoa sekä koulutusvinkkejä verkossa. Sivusto on myös täynnä informatiivisia helmiä.

Tämän verkkosivuston tavoitteena on tarjota lukijoille mahdollisimman paljon arvoa koirista, roduista ja luonteenpiirteistä. Se yrittää myös antaa tietoa kilpailuista ja koiranäyttely tapahtumista. Ne ovat aina hauskoja ja erittäin arvostettuja. Yleensä kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita näihin tapahtumiin, ja ainoa vaatimus on jäsenyys rekisteröidyssä kennelklubissa.

Tämä verkkosivusto tarjoaa myös blogiosion, joka sisältää kattavaa tietoa koiriin liittyvistä aiheista. Vieraile Tietoa Meistä -sivulla saadaksesi lisätietoja. Käväise Hyödyllisiä Lähteitä -sivulla löytääksesi upeita verkkosivustojen linkkejä tietyistä aiheista.

Tämä sivusto yrittää kattaa mahdollisimman monta aihetta. Toiveena on, että tämä voi olla hyvä paikka auttaa silloin kun on valmistautumassa ostamaan uutta koiraa. Se tulee olemaan paikka, joka tarjoaa jatkuvasti koiranomistajille hyviä neuvoja koirien pitämiseksi onnellisena ja terveenä.

Koiran Adoptoiminen tai Ostaminen

Opastus koko koiran hankintaprosessin läpi. Roduista oppimisesta kotiin tuomiseen ja yleisiin hoitovinkkeihin.

Koirarodut

Tietoa monista erilaisista koiraroduista. Niiden ominaisuuksista, persoonallisuuksista ja paljon muusta.

Koiran trimmaus ja Hoito

Neuvoja ja vinkkejä koirien parhaaseen trimmaamiseen ja hoitoon. Ruosta korien turvallisuuteen ja tiettyjen rotujen hoitamiseen.

Koiran Ystävien Blogi

Vieraile blogisivuilla ja löydä hauskoja faktoja, mielenkiintoista tietoa sekä paljon muuta koirista.