Tietoa Meistä

Tietoa Meista - Tietoa Meistä

Tämän sivuston tavoitteena on olla hyvä kennelklubin tietokeskus. Kaikesta koiriin liittyvästä, kenneleillä on vastaus. Tämä sivusto on hyvä paikka uusille tai mahdollisille koiranomistajille saada tietoa. Se on myös hyvä paikka nykyisille omistajille pysytellä ajan tasalla. Sieltä ei löydy ainoastaan vinkkejä ja neuvoja, vaan myös asiantuntijalausuntoja.

Koiran Hankkiminen

Koiran hankkiminen voi olla uusille omistajille hämmentävää. He eivät aina tiedä, mikä koira sopii heidän elämäntapaansa tai tarpeisiinsa. Kennelit ja tällaiset verkkosivustot voivat auttaa näitä uusia omistajia löytämään suuntansa. Tämä verkkosivusto jakaa tietoja kaikesta koiraroduista hoitamiseen.

Koirarodut

On olemassa niin paljon koirarotuja, että niiden väliltä voi olla vaikea valita. Tällä verkkosivustolla tarkastellaan usein eri rotujen ominaisuuksia. Selvitä, minkä tyyppinen koira sopii parhaiten perheen lemmikiksi ja mitkä voivat toimia työkoirina.

Uudet Koiranomistajat

On paljon asioita, joita uusien koiranomistajien on opittava. Tämä verkkosivusto opastaa uusia omistajia kouluttamaan pentua.Sisäsiisteydestä käyttäytymiskoulutukseen. Se esittelee myös hyvin selkeitä ohjeita koiran trimmaamisesta ja hoidosta.

Asiantuntijalausunnot

Löydä oivaltavia ja hyödyllisiä asiantuntijalausuntoja Blogi-osiosta. Nämä asiantuntijalausunnot ovat aina erittäin mielenkiintoisia ja joskus silmiä avaavia.

Yhteydenottosivu

Yhteydenottosivulta löytyy täytettävä sähköpostilomake. Lähetä sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää.

Hyödyllisiä Lähteitä

Hyödyllisiä Lähteitä -sivu tarjoaa enemmän verkkosivustoja, joista löytyy tietoa. Niistä löytyy paljon blogeja sekä muita verkkosivustoja, jotka ovat hyödyllisiä koiranomistajille.

Tämä sivusto tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Se on hyödyllinen paikka omistajille ja kaikenlaisille koirille oppia, kasvaa ja kohota korkeuksiin. Tutustu muihin sivuihin löytääksesi lisää hyviä tietoja.